Growth
Marketing

Vi hjälper dig att öka omsättningen i din webbutik.

seo, sem og cro hjelper deg med å øke omsetningen i din nettbutikk.

Vad behöver du hjälp med?

Jag behöver fler besökare på min webbplats

Idealiskt för butiker som precis har börjat med marknadsföring. Se hur vi kan hjälpa dig att nå fler kunder.

Vi kan hjälpa dig med:

Jag behöver optimera min webbutik

För dig som har en butik som redan driver trafik men behöver hälp att öka försäljningen, konverteringen och maksimera förtjänsten.

Vi kan hjälpa dig med:

Google-annonsering

Låt oss öka värdet på dina Google Ads tillsammans! Med skräddarsydda Google Ads-kampanjer, precision i målgruppen och realtidsresultat ser vi till att du och ditt företag fångar upp rätt publik. Investera smart, se din ROAS växa genom att hålla dig steget före konkurrensen. Låt oss visa dig kraften i effektiv annonsering.

Ta det första steget mot mer effektiv annonsering

Annonsering på sociala medier

Ge dina sociala medie-profiler en ordentlig boost! Vi hjälper dig att sticka ut och nå fram till personer som verkligen älskar det du gör. Med smarta annonser som träffar rätt, skapar vi konversationer och uppmärksamhet som räknas. Låt oss få ditt varumärke att flyga på plattformar där alla är. Vi arbetar med TikTok, Facebook, Instagram och Pinterest.

Se hur vi kan boosta dina profiler

Innehållsproduktion och blogg

Vi skriver inte bara innehåll; vi skapar historier som svarar på exakt det din publik undrar över. Oavsett om det är blogginlägg som sprids på nätet och inom branschen, eller artiklar som får människor att tänka ”wow”, har vi tangentbordet redo och klart. Låt oss fylla din webbplats med ord som träffar din målgrupp i hjärtat och når toppen av sökresultaten.

Läs mer om hur vi kan nå din publik med innehåll

SEO

Vill du att folk ska hitta dig online? SEO är svaret. Vi gräver djupt i Semrush, optimerar dina sidor och ser till att ditt innehåll talar samma språk som sökmotorerna. Det är så vi hjälper dig klättra uppåt i rankingen och dra till dig de klick som betyder något. Låt oss göra din webbplats till en magnet för både Google och kunder tillsammans.

Läs mer om SEO här

Konverteringsoptimering

Ser folk på din webbplats utan att köpa något? Vi kan hjälpa till med det. Vi gör de förändringar som får fler att bestämma sig för att handla hos dig. Det är som att justera spåren så att tåget går rakt till stationen. Låt oss göra din webbplats till en supermagnet som attraherar kunder och inte bara besökare.

Ta reda på mer om hur vi arbetar med konverteringsoptimering

Teknisk Marknadsföring

Är din webbplats långsam och full av tekniska fel? Vi gräver ner oss i koden, granskar länkar, strukturerar data och finslipar bilderna för blixtsnabba laddningstider. Med vår tekniska marknadsföring får du en webbplats som är strömlinjeformad för topprestanda, bättre sökresultat och en överlägsen användarupplevelse. Låt oss se till att alla tekniska detaljer på din webbplats samarbetar för att driva trafiken rakt in i din kundbas.

Kolla in hur mycket du kan upptäcka med bara en webbplatsrevision

Vi är Google Partner

Google partner. Logo.
portrett av gustav

Gustav Aqvilin

E-commerce Manager

Vill du veta mer?

Ta kontakt med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag med ditt nästa e-handelsprojekt.

+46 705441651
gustav.aqvilin@maksimer.com