Litium commerce

Skalbar e-handel med fokus på verksamheten.

litium. 3d illustrasjon

Modern e-handel

Litium är plattformen för dig som vill ta din digitala handel till nästa nivå!

Med en fullt skalbar och flexibel e-handelsplattform som Litium har du möjligheten att bedriva framgångsrik digital handel oavsett om du arbetar med B2B, B2C eller en kombination.

Kärnan av Litium

Det som gör plattformen enkel att komma igång med är att det redan från början finns funktionalitet som anses vara bästa praxis inom ramen för modern e-handel, och med en partner som Maksimer är möjligheterna oändliga.

Enkelt beskrivet består Litiums kärna av tre komponenter: Litium CMS för innehållshantering, personalisering och digital marknadsföring, Litium PIM för rik produktberikelse och publicering på flera kanaler och marknader. Den tredje komponenten är Litium e-handel, som har vunnit flera prestandatester.

Litium Accelerator

Litium Accelerator är butiksfronten du får tillgång till direkt från starten. Den består av paketerad ”best practice”-funktionalitet som gör det enkelt och snabbt att komma igång.

Huvudsyftet med Litium Accelerator är att man istället för att uppfinna hjulet på nytt kan fokusera på att anpassa plattformen till kundresan, med fokus på kundupplevelsen. På detta sätt kan du som kund investera i UX och UI så att dina kunder får en fullödig upplevelse som är i linje med ditt varumärke och värderingar.

100 % källkod – 100 % flexibilitet

För att få ut så mycket som möjligt av potentialen som presenteras med en modern e-handel, har vi fördelen med Litium för att kunna skräddarsy kundupplevelsen – helt efter marknader, kanaler och din verksamhet. Med Litium har vi inga begränsningar – bara många möjligheter.

Økosystem

Plattformen erbjuder ett rikt ekosystem av anslutningar till system och tredjepartslösningar som både sparar tid och minskar risk i projektet. Du kan läsa mer om vilka de är här.

Integrationer

Med hjälp av vår integrationsmotor MACO säkerställer vi både säkra, effektiva och hållbara integrationer. Oavsett om det handlar om ERP, MA-system eller WMS, besitter vi rätt kompetens och verktyg för att skapa en långsiktig och hållbar e-handelslösning.

Globalisering

Att sälja i flera marknader är ett effektivt sätt att öka varumärkesmedvetenheten, men det främjar också tillväxt. Det är dock mycket att tänka på när man tar det steget, där det handlar om allt från logistik, språk, relevanta betallösningar och mycket mer. Vi på Maksimer hjälper dig från topp till tå – oavsett hur många länder och marknader du önskar etablera dig i.

Portrett av Therese Bengtsson

Therese Bengtsson

VD Maksimer AB

Ska vi ta en prat?

Ta kontakt med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag med ditt nästa e-handelsprojekt.

+46 708480151
post@maksimer.no