Litium

Skalbar digital handel med fokus på tillväxt

Modern e-handel

Litium är plattformen för er som vill ta er digitala handel till nästa nivå! Med en fullt skalbar och flexibel e-handelsplattform som Litium har man förmågan att bedriva framgångsrik digital handel oavsett om ni jobbar med B2B, B2C eller en kombination.

Det som gör plattformen enkel att komma igång med är att det redan från början finns funktionalitet som anses var best practice inom ramen för e-handel, och med en partner som Maksimer blir möjligheterna oändliga.

Enkelt beskrivet består Litiums kärna av tre komponenter, Litium CMS för innehållshantering, personalisering och digital marknadsföring, Litium PIM för rik produktberikning och publicering på flera kanaler och marknader. Tredje komponenten är Litium e-commerce som vunnit flertalet prestandatester.

Litium Accelerator

Litium Accelerator är den storefront man får tillgång till redan från start. Den består av paketerad best practice funktionalitet som gör det enkelt och snabbt att komma igång.

Huvudsyftet med Litium Accelerator handlar om att man istället för att återuppfinna hjulet, kan fokusera på att anpassa plattformen efter kundresan, med fokus på kundupplevelsen. På det sättet kan man som kund investera i UX och UI för att era kunder ska få en fullfjädrad upplevelse som går i linje med ert varumärke och värderingar.

100 % Källkod – 100 % Flexibilitet

För att man ska få ut mesta möjliga av den potential som inges med en modern e-handel, så har vi fördelen med Litium att kunna skräddarsy kundupplevelsen – helt efter marknader, kanaler och er affär. Med Litium har vi alltså inga begränsningar – bara en massa möjligheter.

Ekosystem

Plattformen tillhandahåller ett rikt ekosystem av kopplingar till system och tredjepartslösningar som både sparar tid och sänker risker i projektet. Mer om vilka det är kan ni läsa om här.

Integrationer

Med hjälp av vår integrationsmotor MACO säkerställer vi både säkra, effektiva och hållbara integrationer. Oavsett om det handlar om ERP, MA-system eller WMS så besitter vi rätt kompetens och verktyg för att skapa en långsiktig och hållbar e-handelslösning.

Globalisering

Att sälja på flera marknader är ett effektivt sätt för att höja varumärkeskännedomen, men likväl så främjar det tillväxt. Det finns dock en hel del att tänka på när man tar det klivet, där det handlar om allt från logistik, språk, relevanta betallösningar och mycket mer. Vi på Maksimer hjälper er från ax till limpa – oavsett hur många länder och marknader ni vill etablera er på.

Vad väntar du på?

Ta kontakt med oss för en vidare diskussion om hur vi kan ta din e-handel vidare.