Visma.net webbutik

Letar du efter en sömlös och automatiserad Visma.net-webbutik? Vår integration kopplar samman Litium och andra plattformar med Visma.net Financials och Logistics.

Det ger dig en effektiv, automatiserad och användarvänlig plattform för din e-handel, utan de komplexiteter som ofta följer med äldre system. Läs mer om lösningen här eller kontakta oss.

Vår tvåvägsintegration mot Visma synkroniserar följande:

Integrer Visma.net med din nettbutikk og synkroniser lager, produkter, rabattmatriser, kunder og ordre

Maksimer utvecklar integrerade webbutiker. Vi skiljer ofta mellan B2B-webbutiker och B2C-webbutiker. Vi har utvecklat ett antal integrationer mot kassasystem och ekonomisystem, och vi är förmodligen Norges starkaste kompetenscenter för integrerade e-handelslösningar. Du kan läsa mer om vår Visma.net-integration här.

Överför kunder från Visma.net till webbutiken

Vår integration mellan Visma.net och webbutiker möjliggör en direkt överföring av kunddata. Denna funktion automatiserar synkroniseringen av viktig kundinformation som kontaktuppgifter, köphistorik och möjliggör kundpriser direkt från Visma.net. Genom att eliminera manuella dataoperationer minskar risken för fel och säkerställer att webbutiken alltid har uppdaterad kundinformation.

Överför varor från Visma.net till webbutiken

Integrationen ger ERP-användare möjlighet att välja och kontrollera vilka varor som ska visas i webbutiken när som helst. Detta inkluderar valet av specifika produkter eller produktgrupper från Visma.net som ska vara tillgängliga för kunderna. Integrationen stöder också användningen av varugrupper för att organisera och navigera i produktutbudet i webbutiken, vilket gör det enklare att underhålla produktlistorna. Automatisk uppdatering av produktinformation som attribut, priser och lagerstatus från Visma.net till webbutiken bidrar till att hålla produktvisningen uppdaterad och korrekt.

Överför lagervärde från Visma.net till webbutiken

 • Du kan välja om du bara vill ha värdena från ett specifikt lager eller summan av flera lager.
 • Det är också möjligt att konfigurera vad som ska utgöra tillgängligt varulager i webbutiken (i lager, i order, i inköp, reserverat, osv.)

Överför ordrar från webbutiken till Visma.net

Kunder kan skapas i Visma.net.
Ordrar kan skapas på fasta kundnummer.
Konfigurering av anpassade fält kan göras på begäran.

Överför orderhistorik från Visma.net till webbutiken

På det här sättet kan kunderna enkelt genomföra återköp.

Överför rabattmatriser

Körsbäret på tårtan. Låt dina kunder se sina egna nettopriser när de loggar in i webbutiken. Överföringen av rabattmatriser från Visma.net till webbutiken är en funktion som spelar en viktig roll, särskilt för medlemsklubbar och B2B-webbutiker. Denna integration gör det möjligt att tillämpa anpassade rabattstrukturer direkt i webbutiken, baserat på de rabatter som är definierade i Visma.net. Detta förstärker värdet av medlemskapet och uppmuntrar till lojalitet och upprepade köp. I B2B-sammanhang tillåter denna funktion företag att erbjuda skräddarsydda priser till olika affärskunder, vilket återspeglar avtal och volymrabatter som överenskommits i Visma.net. Detta bidrar till en mer personlig och effektiv handelsupplevelse för B2B-kunder, som kan se sina specialpriser direkt i webbutiken och förenklar processen med att hantera och tillämpa komplexa prisstrukturer.

Projektmodul

Projekt från Visma.net överförs till webbutiken för enkel koppling till orderregistrering för slutkunderna i webbutiken.

Vilka webbutiksplattformar stöds?

För närvarande stöder vi integration mellan Visma.net och följande webbutiksplattformar:

Hva koster det?

Vi har laget en liten effektiv priskalkulator for å kunne gi deg et prisestimat kjapt.

portrett av øyvind flatekval

Øyvind Flatekval

Leder for vår integrasjonsavdeling

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss så sender vi deg litt mer informasjon om integrasjonsløsningen.

+ 47 55 91 31 35
post@maksimer.no

Några av våra referenser

 • Enklere Liv

  Enklere Liv

  Revitalisering av Enklere Liv: Effektiv E-handel med WooCommerce

 • Xplora

  Xplora

  ”Vi har varit kunder hos Maksimer sedan 2018 och vi är väldigt nöjda med deras fokus på att hitta bra lösningar och tillgängligheten de har för oss på XPLORA.”

 • Kellox

  Kellox

  WooCommerce webbutik med över 1 miljon produkter till lands och till havs.

 • Hillesvåg Ullvarefabrikk

  Hillesvåg Ullvarefabrikk

  Hillesvåg Ullvarefabrikk har upplevt stadig tillväxt i omsättningen från år till år, bland annat tack vare en toppmodern nätbutik.

 • SimpleDose

  SimpleDose

  Simpledose är ett startup-företag från Australien: moderniserat apoteksbranschen med en specialutvecklad lösning för sortering och utlämning av mediciner. Allt genom WooCommerce.

 • Linda Johansen

  Linda Johansen

  Årets e-handel två år i rad, en e-handel i stark tillväxt.