Heymat

Vi har designat och utvecklat en WordPress-baserad webbutik för Heymat med WooCommerce som e-handelslösning.

Heymat producerar dekorativa designmattor av samma höga kvalitet som en industriell matta. Dessa fina, moderna mattor är tillverkade av återvunnet material och skapade i samarbete med några av landets ledande designers.

”Vi älskar norsk och skandinavisk design och är stolta över att samarbeta med några av Norges främsta designers.”

Medgrundare och VD, Sonja Djønne.

Sonja grundade Heymat tillsammans med sin man Thoralf Lian år 2016 och lanserade sin första kollektion samma år. Parets mål var att introducera dekorativa mattor av samma höga kvalitet som industriella mattor på hemmamarknaden. Med fokus på funktion, miljö och modern norsk design strävar Heymat efter att skapa rum som är trevliga att komma hem till.

Genom att kombinera Sonjas passion för inredning och design med Thoralfs gedigna kunskap om mattillverkning har Heymat på kort tid intagit en central position både inom branschen och i norska hem. Idag säljs mattorna i Europa, Amerika och Asien.

”Vår vision är att skapa mattor som är både funktionella, miljövänliga och vackra att se på. Med sin långa livslängd och slitstarka lugg har vi alltid haft en stark miljöprofil.”

Heymat vill också vara en förebild inom en mer miljömedveten designindustri. ”År 2017 ersatte vi nylon med PET, ett material med förbättrade absorberingsegenskaper tillverkat av 50% återvunnen plast”, säger Sonja. ”Design kan och bör vara hållbar.”

”År 2018 lanserade vi Heymat+, en kollektion av mattor tillverkade av 100% återvunnen plast. Kombinerat med tidlös design kommer våra mattor att hålla länge, vilket minskar belastningen på miljön.”

När Heymat ville bygga upp sin närvaro online tog de kontakt med WooExpert Maksimer.

Maksimers expertis inom e-handel har hjälpt Heymat att effektivt navigera den digitala marknadsplatsen, vilket har resulterat i ökad varumärkeskännedom och försäljning.

Är du redo att förvandla din online-närvaro?

Ta steget mot digital framgång tillsammans med oss på Maksimer. Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion och upptäck hur vi kan accelerera din online-tillväxt.

portrett av jostein nyquist

Jostein Nyquist

Ledare för vårt e-commerce manager team

Ska vi prata?

Kontakta oss för en förpliktelsefri diskussion om hur vi kan hjälpa ditt företag med WooCommerce.

+ 47 55 91 31 35
post@maksimer.no