Vi välkomnar Hot Screen som ny kund till oss på Maksimer!

Publisert:

Vi är glada över att meddela att Hot Screen, en av Sveriges ledande leverantörer av värmetransfers, har valt att samarbeta med Maksimer för att ta nästa steg i sin digitala utveckling. Detta partnerskap kommer att fokusera på att stärka Hot Screens närvaro på marknaden och erbjuda en förstklassig digital upplevelse för deras kunder.

Hot Screen har etablerat sig som en ledande aktör på den svenska marknaden för värmetransfers och har på senare år även expanderat internationellt. Med en vision om att växa ytterligare och möta kundernas behov på bästa möjliga sätt, strävar företaget nu efter att öka andelen av sin försäljning genom webben. Genom att samarbeta med oss på Maksimer, en erfaren leverantör inom digital utveckling och e-handelslösningar, kommer Hot Screen att dra nytta av skräddarsydda funktioner och en robust plattform för att förverkliga sin vision.

En viktig del av detta samarbete är att använda Litium-plattformen som bas, kombinerat med skräddarsydda funktioner som möter Hot Screens unika behov. Detta ger företaget den flexibilitet och snabbhet som krävs för att upprätthålla sin konkurrenskraft på marknaden och erbjuda en oöverträffad kundupplevelse.

Litium: En Ledande E-handelsplattform för Framtiden

Valet av rätt e-handelsplattform är avgörande för att säkerställa framgången för ett företags digitala närvaro. Hot Screen har tagit detta steg med eftertanke och valt Litium som sin plattform för att driva sin e-handelsverksamhet framåt. Men vad är det som gör Litium till det ultimata valet för företag som strävar efter framgång inom e-handeln?

Litium erbjuder en unik kombination av snabbhet och flexibilitet som gör det till ett kraftfullt verktyg för att skapa och driva framgångsrika e-handelslösningar. Till skillnad från många andra e-handelsplattformar är Litium inte en standardiserad SaaS-lösning med begränsade funktioner. Istället erbjuder Litium en helt skräddarsydd lösning som kan anpassas efter varje företags specifika behov och krav.

En av de största fördelarna med Litium är dess skalbarhet och förmåga att växa med företaget. Oavsett om företaget är i uppstartsfasen eller har etablerat sig som en ledande aktör på marknaden, kan Litium anpassas och utvidgas för att möta de föränderliga kraven och behoven hos företaget och dess kunder.

Litium erbjuder också en rad avancerade funktioner och verktyg som är avgörande för att skapa en förstklassig e-handelsupplevelse för kunderna. Från kraftfulla sökfunktioner och personifierad marknadsföring till smidiga betalnings- och leveransalternativ, Litium har allt som krävs för att skapa en attraktiv och engagerande köpupplevelse för kunderna.

Om vårt partnerskap

Maksimer kommer att ta ett övergripande ansvar för projektgenomförandet och löpande förvaltning, vilket inkluderar samordning med tredjepartsleverantörer för att säkerställa en smidig integration och samarbete. Genom att agera som huvudkontakt för alla frågor och ärenden som rör dessa tredjepartsaktörer kommer Maksimer att minimera risken för förseningar och kostnadsöverskridanden, samtidigt som man upprätthåller högsta standarder av professionalism och samarbete.

För att mäta framgången av detta samarbete har både Hot Screen och Maksimer definierat tydliga KPI:er som inkluderar att skapa den bästa lösningen på marknaden för värmetransfers, vara marknadsledande och en måttstock för övriga marknaden samt bygga en webblösning som kan leva över tid, uppdateras och skalas för framtida tillväxt.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Hot Screen för att leverera en banbrytande digital lösning som kommer att förstärka deras position på marknaden och möta deras kunders behov på bästa möjliga sätt. Med fokus på ”Sanningens ögonblick” (varje gång en kund kommer i kontakt med Hot Screen) kommer vi att sträva efter att leverera 100% i alla avseenden och skapa en hållbar och framgångsrik framtid för Hot Screen.