Enklere liv

Revitalisering av Enklere Liv: Effektiv E-handel med WooCommerce

Enklere Liv etablerades i mars 2005 och säljer varor inom kategorierna hälsa, hjälpmedel, välbefinnande, massage, personlig vård, skor, smarta och användbara lösningar för hem och fritid, kök och teknik.

I samband med att företaget startade upp igen efter en konkursansökan i mars 2020, hjälpte Maksimer dem att så snabbt som möjligt etablera en webbutik som skulle fungera utan problem.

En av utmaningarna var att Enklare Liv ursprungligen använde Magento som plattform för sin webbutik. Under denna period tillkännagavs det officiellt att alla versioner av Magento 1 inte längre skulle underhållas efter den 1 juni 2020. Det var bråttom att flytta dem över till en ny plattform.

Möjligheten att beställa online och hämta varor i butiken är mycket viktig för era kunder. För att detta ska kunna fungera så smidigt som möjligt har vi sett till att integrera både lager (ERP) och kassasystem (POS).

ERP styr viktiga affärsaspekter som lager, försäljning, redovisning och andra back-end affärsfunktioner. POS hänvisar till kassasystemet. Så snart beställningen kommer upp i kassan kan de godkänna eller avvisa den beroende på om den finns i lager eller inte. Det ger Enklare Liv full kontroll över försäljningsprocessen.

portrett av jostein nyquist

Jostein Nyquist

Leder for e-commerce manager teamet vårt

Skal vi ta en prat?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med WooCommerce.

+ 47 55 91 31 35
post@maksimer.no