Google annonsering

För e-handel och webb
Öka försäljningen med google annonser

Google annonsering

När du annonserar på Google ska du fokusera på att använda termer som du vet folk söker efter. Du kan effektivt nå ut till personer som söker efter produkter och tjänster som du erbjuder. Du kan också skapa en katalog och skapa engagerande och dynamiska annonser från din e-handel.

Behöver du hjälp med annonsering på Google?

Google annonsering är ett utmärkt sätt att skapa snabbväxande tillväxt.

Vi kommer alltid att basera våra rekommendationer på hur hög avkastning vi ser att du kan få av dina annonser.

Vi rekommenderar alltid att du startar annonskampanjer med ett mindre belopp för att undersöka vad din avkastning blir. Så länge vi ser att du tjänar pengar på annonserna hjälper vi dig att skala upp.

Så här jobbar vi

  1. Vi analyserar din e-handel och tittar på de tjänster och produkter du erbjuder. Efter detta kommer vi att prata med dig om dina mål och prioriteringar.
  2. Vi föreslår en Google Ads-annonseringsbudget och presenterar hur många timmar vi kan tänkas behöva för att hjälpa dig att nå dina mål. Detta kan justeras efter dina önskemål.
  3. Vi sätter upp produktkatalogen och spårar e-handelsdata.
  4. Vi undersöker vilka sökord vi ska fokusera på i Google. Dessa sökord är oftast sökord med stor volym som du inte redan rankar högt på.
  5. Vi grupperar sedan sökorden och skapar en struktur som utnyttjar budgeten på bästa sätt och skickar över en detaljerad kampanjplan till dig för godkännande.
  6. Kampanjplanen implementeras och annonserna aktiveras.
  7. När konfigurationen är klar optimerar vi våra kampanjer regelbundet genom att justera söktermer och förflytta ditt fokus för annonserna dit vi ser att det ger störst effekt. Vi bygger också nya kampanjer, annonsgrupper och annonser.
  8. Varje månad redovisar vi resultat och ger råd om ytterligare åtgärder.

Har du en potential som du inte utnyttjar ännu? Hör av dig så kan vi hjälpa dig att öka försäljningen i din e-handel med Google-annonsering.