Google
annonsering

För e-handel och webbutiker. Öka försäljningen i din webbutik med annonsering på Google.

Med annonsering på Google kan du effektivt nå ut med hvilke produkter og tjenester du tilbyr.

Google-annonsering

Med annonsering på Google kan du bjuda på termer som folk söker efter. Du kan effektivt nå ut till personer som söker efter produkter och tjänster som du erbjuder. Med en webbutik kan du också skapa en katalog och skapa engagerande shoppingannonser dynamiskt från din webbplats.

Behöver du hjälp med Google-annonsering?

Google-annonsering är en effektiv åtgärd för att skapa snabb tillväxt. Vi kommer alltid att basera våra rekommendationer på den avkastning vi ser att du kan få från annonserna.

Vi rekommenderar alltid att starta annonskampanjer med en mindre summa för att testa ROAS (avkastning). Så länge vi ser att ni tjänar pengar på annonserna, skalar vi upp.

Så här arbetar vi:

  1. Vi går igenom din e-handelsplats och tittar på de tjänster och produkter du erbjuder.
  2. Vi föreslår en Google Ads-annonsbudget och det antal timmar vi anser vara nödvändigt för att nå dina mål. Detta kan justeras efter dina önskemål.
  3. Vi sätter upp produktkatalogen och spårningen av e-handelsdata.
  4. Vi undersöker vilka nyckelord vi bör buda på i Google. Dessa nyckelord är oftast sökord med stor volym som du ännu inte rankar på.
  5. Därefter grupperar vi nyckelorden och skapar en struktur som utnyttjar budgeten på bästa sätt, och skickar över en detaljerad kampanjplan för din godkännande.
  6. Kampanjplanen implementeras och annonserna aktiveras.
  7. När inställningen är klar optimerar vi kampanjerna regelbundet genom att justera söktermer, bud och flytta budgeten där vi ser störst effekt. Vi bygger även nya kampanjer, annonsgrupper och annonser.
  8. Varje månad rapporterar vi resultat och ger råd för fortsatta åtgärder.

Har du ett outnyttjat potential? Kontakta oss så hjälper vi dig att öka omsättningen i din webbutik med Google-annonsering.

portrett av gustav

Gustav Aqvilin

E-commerce Manager

Vill du veta mer?

Ta kontakt med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag med ditt nästa e-handelsprojekt.

+46 705441651
gustav.aqvilin@maksimer.com