Frukostseminarium:

🚀 Hur du tar din e-handel till nya höjder och samtidigt uppfyller de tillgĂ€nglighetskrav som kommer! đŸ›ïž

Datum: 15. mars
Tid: 08:00 – 09:30
Plats: Varbergs kusthotell, Nils Kreugers vÀg 5, 432 53 Varberg
Ämne: TillgĂ€nglighetskrav och effektiva e-handelsstrategier för maximal onlineförsĂ€ljning

VĂ€lkommen till en morgon fylld med insikter och strategier för att lyckas i den digitala handelsvĂ€rlden! Vill du maximera din onlineförsĂ€ljning samtidigt som du sĂ€kerstĂ€ller att din webbplats uppfyller de kommande tillgĂ€nglighetskraven? DĂ„ Ă€r vĂ„rt frukostseminarium ett mĂ„ste för dig! 🚀

🚩 Generera Relevant Trafik: UpptĂ€ck hur du kan locka rĂ€tt besökare till din webbutik och öka din online synlighet.

🔑 Kundinsikter och Nyckeltal (KPIer): LĂ€r dig vikten av att analysera data och anvĂ€nda nyckeltal för att fatta strategiska beslut.

📈 Öka Konverteringsfrekvensen: Ta reda pĂ„ effektiva strategier för att öka antalet besökare som blir kunder.

đŸ€– Integration och Automatisering: Utforska hur du kan förenkla och automatisera affĂ€rsprocesser för att spara tid och resurser.

🎯 MĂ„lorienterat Arbete: Ta del av hur vi tillsammans med vĂ„ra kunder systematiskt arbetar för att uppnĂ„ deras mĂ„l och framgĂ„ng.

❀ TillgĂ€nglighetskrav: Implementera tillgĂ€nglighetsstandarder i din webbutik för att sĂ€kerstĂ€lla att alla anvĂ€ndare, oavsett funktionsförmĂ„ga, kan navigera, förstĂ„ och handla effektivt, vilket Ă€r avgörande för en inkluderande kundupplevelse.

Om oss

Maksimer har över 13 Ärs erfarenhet av att leverera framgÄngsrika e-handelslösningar, frÀmst pÄ plattformarna WooCommerce och Litium. Vi har som frÀmsta mÄl och Àr experter pÄ att utveckla och driva tillvÀxt pÄ vÄra kunders digitala handelsplattformar. PÄ vÄrt seminarium kommer ni fÄ ta del av den kunskap vÄrt team besitter bÄde nÀr det gÀller att öka er konverteringsgrad samt kommande lagkrav för tillgÀnglighet. Det Àr av yttersta vikt att bolag som driver digital handel förstÄr och anpassar sig efter de nya tillgÀnglighetskraven för digitala plattformar. Genom att uppfylla dessa krav kan ni sÀkerstÀlla att era digitala plattformar Àr tillgÀngliga för alla, oavsett eventuella funktionsnedsÀttningar. Detta frÀmjar inte bara en inkluderande och rÀttvis online-upplevelse för alla anvÀndare, utan kan ocksÄ öka företagets kundbas och förtroende. Att ignorera dessa lagkrav kan leda till förlorade affÀrsmöjligheter, negativ marknadsföring och juridiska konsekvenser.

Talare

Portrett av Therese Bengtsson

Therese Bengtsson

Managing director Sweden. Therese Bengtsson Àr en framstÄende entreprenör med lÄng erfarenhet av att driva framgÄngsrika tech-byrÄer. Med ett skarpt affÀrssinne och en passion för försÀljning och ökad konvertering driver hon sin verksamhet till en ledande aktör inom tech.

Petter Ahlqvist

CTO Sweden. Petter Àr en erfaren CTO och teknisk expert inom IT och e-handel. Hans nÀrvaro ger viktig insikt i betydelsen av pÄlitliga tekniska lösningar för framgÄng i dagens digitala vÀrld.

petter ahlquist
portrett av gustav

Gustav Aqvilin

E-commerce manager: Med över flera Ärs erfarenhet av att driva och utveckla E-handelslösningar, dÀr Gustav bland annat agerat som affÀrsutvecklare för Euromaster Àr han vÀl rustad att guida dig med sina djupgÄende lÀrdomar och insikter.

Vi bjuder pÄ en hÀrlig frukost och seminariet Àr helt kostnadsfritt!
Missa inte chansen att fÄ vÀrdefulla insikter och möjligheten att nÀtverka med branschexperter. SÀkra din plats nu genom att anmÀla dig nedan!

Registrera dig nu för att sÀkra din plats

Alla fÀlt markerade med * Àr obligatoriska

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kontakta oss gÀrna om du har nÄgra frÄgor

+46 8 580 976 20

post@maksimer.se