Bodyflight & VREX: Skalbar Innovation med Litium och Flow

Publisert:

I en värld där upplevelsebaserad verksamhet snabbt blir en central del av konsumenternas liv, står två banbrytande företag, Bodyflight och VREX, ut från mängden. Trots att de är olika i sina erbjudanden delar de en gemensam vision om att ständigt utöka och förbättra kundupplevelsen. Denna vision är möjlig tack vare deras användning av Litium som e-handelsplattform och integrationen med Flow.

Om Bodyflight & VRECX

Bodyflight erbjuder en unik upplevelse av kroppsflygning i vindtunnlar, medan VREX specialiserar sig på immersiva VR-upplevelser. Båda företagen strävar efter att ständigt expandera och förbättra kundupplevelsen, vilket gör Litiums skalbarhet och integration med Flow till ett idealiskt val för deras växande behov​.

Ta klivet in i en annan verklighet. VREX erbjuder episka VR-upplevelser som tar dig till nya världar och äventyr

Ta klivet in i en annan verklighet. VREX erbjuder episka VR-upplevelser som tar dig till nya världar och äventyr.

Litium – En skalbar plattform

Genom att använda Litium, har Bodyflight och VREX möjligheten att enkelt skala och utöka sin verksamhet. De kan snabbt sätta upp nya webbplatser och återanvända funktionalitet mellan verksamheterna, vilket ger dem förmågan att effektivt och flexibelt växa sin verksamhet och antal upplevelser. Integrationen med Flow-kassa- och bokningssystemet knyter ihop upplevelsen mellan online- och offline-världen. Flow gör det möjligt för kunderna att enkelt boka sina upplevelser online och sedan sömlöst fortsätta sitt äventyr i de fysiska upplevelsecentrumen.

Denna tekniska infrastruktur har inte bara förbättrat den interna effektiviteten utan också förbättrat kundupplevelsen. Med gemensamma integrationer och gränsöverskridande presentkort erbjuder de en mer sammanhängande och värdefull upplevelse för sina kunder. Den enkelhet med vilken nya webbplatser kan ställas upp, med automatisk användning av den generiska integrationsmotorn i Litium, innebär att Bodyflight och VREX kan skala sin verksamhet med lätthet och vara redo för en stor expansion.

Bodyflight och VREX är mer än bara företag; de är visionärer inom underhållningsbranschen. Genom att ständigt utmana gränserna för vad som är möjligt och med teknologins hjälp, fortsätter de att erbjuda sina kunder oförglömliga och spännande upplevelser. Med Maksimer som partner och med Litium och Flow som ryggraden i deras operationer, är de väl rustade för att fortsätta expandera och förtrolla besökare i många år framöver.

Besök Bodyflight och VREX för mer information och för att boka din nästa oförglömliga upplevelse!