WordPress leverantör

Vi levererar en toppmodern och gratis publiceringsplattform som har vunnit flera priser för funktionalitet och användarvänlighet.

Som WordPress-leverantör anpassar vi publiceringslösningen efter kundens behov. Glöm otaliga artiklar och kategorier att underhålla, vi förenklar och utökar innehållstyperna så att man enklare hittar rätt innehåll. Om man ska publicera ett erbjudande kallas det erbjudande, om det är en bildvisning kallas det bildvisning, och om man ska presentera dörrar kallar vi det för dörrar. Det ska vara enkelt och roligt att uppdatera innehållet. Små anpassningar kan ge mycket positiv effekt.

WordPress började som en bloggverktyg byggt för att så enkelt och snabbt som möjligt publicera bilder och text. När WordPress fick miljoner användare över hela världen växte funktionaliteten och idag är det ett fullfjädrat publiceringsverktyg byggt kring användarvänlig innehållspublisering. Vi har under flera år sett hur vi, som WordPress-leverantör, kan erbjuda våra kunder ett modernt och enkelt sätt att administrera innehåll på. Det finns många smarta funktioner som drag-och-släpp-meny för att ändra placering, dra och släpp filer från din dator för att ladda upp och sätta in bilder med ett klick.

Fördelar med WordPress:

  • Gratis, utan licenskostnader
  • Bra synlighet för innehåll i sökmotorer
  • Enkelt att använda
  • Många möjligheter till utbyggnad

Genom att välja Maksimer som din WordPress-leverantör får du en WordPress-utvecklare med lång erfarenhet av att leverera WordPress på ett professionellt sätt till allt från små företag till stora norska koncerner. Maksimer har kontor i Bergen och Stavanger.

Portrett av Therese Bengtsson

Therese Bengtsson

VD Maksimer AB
+46 708480151

Vill du veta mer?

Ta kontakt med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag med ditt WooCommerce.

post@maksimer.no