Heymat

Vi har designat och utvecklat en e-handelslösning baserat på WordPress och WooCommerce. Webbutiken riktar sig till både privat- och företagskunder.

Heymat är ett norskt företag som tillverkar vackert designade mattor av hög kvalitet.

Dessa snygga, moderna mattor är tillverkade av återvunnet material och skapade i samarbete med några av regionens ledande designers. ”Vi älskar norsk och skandinavisk design och är stolta över att samarbeta med några av Norges främsta designers”, säger medgrundare och VD, Sonja Djønne.

Sonja grundade Heymat med sin man, Thoralf Lian, 2016 och lanserade sin första kollektion samma år. Parets mål var att introducera dekorativa mattor av samma höga kvalitet som industriella mattor på hemmamarknaden. Fokus ligger på funktionalitet, hållbarhet och modern design, deras mission är ”att göra dina rum till ett nöje att komma hem till.”

Genom att kombinera Sonjas passion för inredningsdesign med Thoralfs omfattande kunskap om mattproduktion har varumärket snabbt etablerat sig i skandinaviska hem. Idag finns Heymat tillgängliga i Europa, Amerika och Asien.

”Vår vision är att skapa mattor som är både funktionella, miljövänliga och trevliga att titta på. Med sin långvariga kvalitet och hållbara material har vi alltid haft en stark miljöprofil. ”

Heymat vill också visa vägen i en mer miljömedveten designindustri. ”År 2017 ersatte vi nylon med PET, ett material med förbättrad absorptionskapacitet tillverkad av 50% återvunnen plast”, säger Sonja. ”Design kan och bör vara hållbar.”

”År 2018 lanserade vi Heymat+, en samling med en samling gjord av 100% återvunnen plast. Kombinerat med tidlös design kommer våra mattor att hålla länge, vilket minskar miljöpåverkan. ”

När det kom till deras online-närvaro anlitade Heymat WooExpert-licenserade Maksimer. Webbplatsen anpassar sig till den globala marknaden genom att använda flera språk och valutor. Maksimer har också gjort ”… några coola anpassningar till WooCommerce och Klarna Checkout” i samarbete med utvecklarna på Krokedil.

Heymat

WordPress e-handel med WooCommerce för en global marknad med flera språk och valutor.

Läs mer om Heymat och deras e-handel