Lediga jobb

Maksimer har vuxit till en av Skandinaviens starkaste WooCommerce-byråer. Vi har kontor i Bergen, Oslo, Bryne, Stockholm, Belgrad och Litauen.

Om Maksimer – en av Norges ledande byråer inom e-handel

Som anställd på Maksimer blir du en del i en ung men erfaren miljö. Du får möjlighet att vidareutveckla våra tjänster, företaget och våra kunder. Dessutom kommer du att göra det tillsammans med Anders, Slobodan och Maja, eller Thomas och Uros. De är några av dina framtida kollegor som du kommer att kunna diskutera med varje dag för att lära dig mer och fortsätta utveckla dig själv.

På Maksimer strävar vi efter att vara öppna, dela med oss och se till att vi alla förbättras hela tiden. Det är anledningen till att vi har blivit en av Skandinaviens starkaste WooCommerce-byråer. Det är också därför vi har utvecklat Maco, ett integrationslager mellan kundens ERP-system och WooCommerce.

Varje dag försöker vi alla utvecklas, detta för att vi vill att du ska bli bättre och vi vill att våra kunder ska lyckas.

Genom våra kunder erbjuder vi utmanande projekt, roliga arbetsdagar och en entusiastisk arbetsmiljö. Maksimer finns i Bergen, Oslo, Bryne, Stockholm, Belgrad och Litauen. Idag består Maksimer av 32 anställda, och i och med att vi växer så vill vi gärna ha dig som vår nya kollega.

Ingen specifik tjänst som passar dig?

Vi är alltid intresserade av att höra från duktiga och drivna personer!
Skryt lite om dig själv i formuläret:

  • Max filstorlek: 5 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.