Söker du en webshop-lösning för ditt Visma system?

Vi erbjuder en smidig integration mellan Webshop och ditt Visma system, vilket gör Maksimer till en utmärkt lösning för din Visma webshop.

Använder du Visma redan nu?
Vi har allt som krävs för att flytta din nuvarande Visma webshop till den globalt populära plattformen WooCommerce eller Litium. Maksimer är en stolt partner till Visma och en av få byråer i Europa som är certifierade WooCommerce-experter. Vår integration tar varsamt hänsyn till dina befintliga Visma-data, vilket garanterar en smidig och sömlös övergång till ett avancerat e-handelsverktyg.

Visma Webshop

Vi har utvecklat en tvåvägsintegration med Visma og Webshop som möjliggör följande:

 • Överför kunder från Visma till webshop

  En av de centrala funktionerna i vår Visma Webshop-lösning är den smidiga synkroniseringen mellan Visma, som är ditt ERP-system, och webshoppen som hanterar e-handeln. Vår integration säkerställer att kundinformation, såsom kontaktuppgifter och köphistorik, hålls uppdaterade och konsekventa över båda plattformarna. Detta möjliggör en effektiv och sömlös drift av din e-handel samtidigt som du bibehåller den höga kvaliteten på kundservice och personalisering som dina kunder förväntar sig. Låt oss hjälpa dig att optimera ditt företags e-handel med en Visma Webshop som är fullt synkroniserad med ditt Visma ERP-system.

 • Överför artiklar från Visma till webshop

  Synkronisera artiklar mellan Visma och webshop: Med vår Visma Webshop-lösning får du full kontroll över vilka artiklar som är tillgängliga i din webbutik. Integrationen möjliggör enkel och effektiv överföring av produktinformation från ditt Visma ERP-system till webshoppen. Du kan själv styra och anpassa vilka artiklar som ska visas i din e-handel, vilket ger dig flexibiliteten att optimera ditt sortiment och försäljning online. Skapa en sömlös och anpassad e-handelsupplevelse för dina kunder med hjälp av en Visma Webshop som synkroniserar med ditt Visma system.

 • Synkronisera lagerstatus mellan Visma och webshop

  Med vår Visma Webshop-lösning får du full kontroll över hur ditt lagerstatus presenteras i din e-handel. Du kan enkelt välja om du vill visa lagerstatus från ett specifikt lager eller en kombination av flera lager. Dessutom kan du konfigurera hur tillgängligt lager i webshoppen ska definieras, exempelvis som ’i lager’, ’beställningsvara’, ’vid köp’ eller ’reserverad’. Detta ger dig möjlighet att skapa en transparent och anpassad e-handelsupplevelse för dina kunder, samtidigt som du behåller kontrollen över lagerhantering och logistik genom integreringen med ditt Visma ERP-system.

 • Överför produktkategorier från Visma till webshop

  Med vår Visma Webshop-lösning kan du enkelt överföra och synkronisera produktkategorier från ditt Visma ERP-system till din e-handelsplattform. Detta säkerställer att dina kunder får en konsekvent och välorganiserad upplevelse när de navigerar genom ditt sortiment online. Genom att synkronisera produktkategorier mellan Visma och webshoppen kan du erbjuda en sömlös och effektiv e-handelsupplevelse som är både användarvänlig och enkel att underhålla.

 • Överför beställningar från webshop till Visma

  Synkronisera beställningar mellan webshop och Visma:
  Vår Visma Webshop-lösning säkerställer en smidig överföring av beställningar från din e-handelsplattform till ditt Visma ERP-system. När kunder gör inköp i din webshop kan de skapas som kunder i Visma och beställningarna kan kopplas till fasta kundnummer. Vi erbjuder även möjlighet att konfigurera anpassade fält och skapa prenumerationsordrar i Visma efter behov.

  Integrationen möjliggör även avstämning baserat på betalningstyp eller kundkonto, eventuellt med hjälp av 3pl-lösning. Genom att synkronisera beställningar mellan webshop och Visma får du en effektiv och sömlös hantering av dina kunders inköp och försäljning, vilket underlättar administration och logistik för ditt företag.

 • Överför orderhistorik från Visma till webshop

  Med vår Visma Webshop-lösning kan du enkelt överföra och synkronisera kundernas orderhistorik från ditt Visma ERP-system till din e-handelsplattform. Detta möjliggör för dina kunder att snabbt och smidigt göra återköp, baserat på deras tidigare inköp. Genom att erbjuda en sömlös och användarvänlig återköpsprocess förbättrar du kundupplevelsen och uppmuntrar lojalitet hos dina kunder, samtidigt som du effektiviserar din e-handelshantering med en integrerad Visma Webshop-lösning.

 • Överför rabattmatriser från Visma till webshop

  Vår Visma Webshop-lösning möjliggör en smidig överföring av rabattmatriser från ditt Visma ERP-system till din e-handelsplattform. Detta innebär att dina kunder kan se sina egna nettopriser när de loggar in på webbutiken, vilket bidrar till en mer personlig och transparent köpupplevelse. Genom att synkronisera rabattmatriser mellan Visma och webbutiken kan du erbjuda dina kunder en skräddarsydd och användarvänlig e-handelsupplevelse, samtidigt som du optimerar din försäljning och kundrelationer med en integrerad Visma Webshop-lösning.

 • Enhetsomvandling / enhetsväljare

  Vår Visma Webshop-lösning stöder enhetsomvandling och ger kunderna möjlighet att välja önskad enhet för sina inköp. Oavsett om du säljer produkter i styck, kvadrat, paket eller pallar kan du enkelt göra de enheter som du ställer in i Visma tillgängliga för användaren i webbutiken.

  Bilden till höger visar hur en användare kan välja önskad enhet i webbutiken genom att klicka på rullgardinsmenyn bredvid produkten. På detta sätt kan dina kunder enkelt anpassa sina inköp efter sina behov och preferenser, vilket skapar en mer användarvänlig och personlig e-handelsupplevelse.

Redo att utforska Visma Webshop för ditt företag?

Fyll i ditt namn och nummer här, så skickar vi mer information om hur vår Visma Webshop-lösning kan hjälpa dig att optimera din e-handel och försäljning online.

Några av våra referenser