Sociala medier

Öka din omsättning genom att engagera dig med dina användare på Facebook och Instagram.

Maksimer är en Facebook (nu Meta) affärspartner. Vi kan hjälpa dig med annonsering på Facebook och Instagram.

Se den här artikeln för hur vi kan hjälpa dig med annonsering på Google.

Annonsering på facebook och instagram

Vi har lång erfarenhet av att sätta upp kampanjer, hitta rätt målgrupper och skapa annonser som ger god avkastning över tid.

Varför annonsera på Facebook och Instagram?

Facebooks och Instagrams popularitet gör dem till plattformar där vi potentiellt kan nå alla dina prioriterade målgrupper. Det ger helt unika möjligheter att skapa bra budskap och informera om produkter och tjänster som kunderna kommer att behöva.
Med en bra databas kan vi skapa annonser som endast riktar sig till dem som våra produkter är relevanta för. På så sätt slipper vi slösa pengar på annonsering till andra än våra potentiella kunder.

Så här jobbar vi

  1. Bra annonsering på Facebook handlar om att nå rätt målgrupp. Tillsammans med dig måste vi därför skapa en god förståelse för vem som kan vara intresserad av dina produkter, och vilket problem de försöker lösa.
  2. Vi ser till att inriktningen är korrekt, får avancerad pixeltracking på plats och skapar en facebookkatalog för produkterna i din e-handel så att du enkelt kan sälja produkter via facebook och instagram.
  3. Sedan sätter vi upp en kampanjstruktur som är anpassad för att nå olika målgrupper i olika lägen. Det kan till exempel vara remarketingkampanjer där vi når ut till de som har besökt din webbutik. Det kan även förekomma prospekteringskampanjer där vi når nya potentiella kunder.
  4. Med en bra struktur kan vi skapa snygga annonser. Vårt fokus är att skapa annonser som sticker ut i ett hektiskt Facebookflöde, och som levererar relevanta budskap till dem som det ska nå.
  5. När kampanjen är igång optimerar och testar vi kontinuerligt hur olika vinklar, budskap och målgrupper påverkar din avkastning.

Har du en potential som du inte utnyttjar ännu?

Hör av dig så hjälper vi dig att nå nya höjder med Facebook- och Instagramannonsering.